Yabancı dil, halk oyunları ve dans, cilt bakımı ve makyaj, spor, müzik ve kişisel gelişim alanında verilecek kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, Cumhuriyet Eğitim Merkezi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi (TSKM) ve eğitim evlerine giderek başvurularını gerçekleştirebilecek.

Maltepe Belediyesi Mesleki Eğitim ve Kurslar Müdürlüğü tarafından, 39 farklı alanda eğitim kursları düzenlenecek. Kontenjanlar dâhilinde; 7-9, 10-13, 14-16 yaş grubundaki çocukların ve yetişkinlerin kabul edileceği kurslara, 30 Ocak tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Hafta içi ve hafta sonu, Cumhuriyet Eğitim Merkezleri ve Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) düzenlenecek olan eğitim konuları şu şekilde belirlendi:

ÇİNCEDEN KİŞİSEL GELİŞİME…

İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça, Çince, akıl oyunları, diksiyon, arama kurtarma ve ilk yardım, bilgisayar, işaret dili, web tasarım, bilgisayarlı muhasebe, fotoğrafçılık ve photoshop, kadınlara yönelik diksiyon dersi, yerel yönetimler, tiyatro, drama ve resim, satranç, masa tenisi, pilates, jimnastik, aerobik; gitar, bendir, bağlama, yan flüt, keman, piyano, çello, ritim (perküsyon), latin dansları, serbest stil, oryantal, jazz, zumba, sirtaki, cilt bakımı ve makyaj.
 
Editör: TE Bilisim