Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park’ın sömestir etkinlik takviminde; 19 - 28 Ocak tarihleri arasında “Efsane Oyunlar”, 29 Ocak - 04 Şubat tarihleri arasında “Makerspot sergisi ve atölyeleri, yine 19 Ocak - 02 Şubat tarihleri arasında sadece hafta içi günlerde İstanbul Çocuk Sanat Tiyatrosu’nun her gün farklı bir oyunu, 22 Ocak - 02 Şubat tarihleri arasında sadece hafta içi günlerinde, her gün farklı bir tema ile “Çocuk-aile atölyeleri”, 01 – 09 Şubat tarihleri arasında da “Mini Golf Festivali” ziyaretçileri bekleyenler etkinliklerden.

Yetişkinleri ve çocukları, 22 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında hafta içi her gün saat 14.00’te; Kasnak Tablo Yapımı, Taş Boyama Sanatı, Çivi Sanatı ile Tablo Yapımı, Keçeden Çanta Yapımı, Halat ile Sofra Süsleri Yapımı, Mozaik Bardak Altlığı Yapımı, Ahşap Sandık Boyama, Kavanoz ile Kar Küre Yapımı, Ağaç ile Yazı Tahtası ve Bardak Altlığı Yapımı, Mandallar ile Ev Dekorasyonu Malzemeleri atölyeleri bekliyor.

Zengin tiyatro gösterileri takviminde ise; Hansel ve Gretel, Vızvız Arı Bazi, Meraklı Penguenler, Kurbağa Prens, Çirkin Ördek Yavrusu, Kaplumbağa ile Tavşan, Şirin At Titi, Küçük Pandalar, Kurşun Asker Müzikali, Ağustos Böceği ile Karınca oyunları bulunmakta. Oyunlar, 19 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında hafta içi günlerde saat 17.30 itibarı ile izlenebilecek.

Alışverişin güzel deneyimlere dönüştüğü ve geniş marka karması ile konfor yaşatan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

Maltepe Park AVM

CarrefourSA ve ECE Türkiye, Almanya merkezli ECE’nin Türkiye iştiraki, İstanbul’da yer alan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nin perakende alanını 75.000 metrekareye genişledi. İstanbul’un Asya yakasında hızla gelişen bölgelerin başında gelen konumuyla Maltepe Park perakende alanını 44 bin metrekare daha genişleterek erişim alanındaki 4 milyon kişiye iki katı kadar büyüyen yeni AVM ile hizmet veriyor. Daha güçlü bir marka ve kiracı karmasıyla 05 Eylül 2013’te açılan yeni Maltepe Park, 3 katlı, 250 mağaza, 2.000 kişi kapasite ile daha geniş bir yeme içme alanına, 36 restoran ve kafeye, satış alanı daha büyük bir CarrefourSA hipermarkete, 8 sinema salonuna, 3.500 araca yükselen otoparkı ile ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, yeni Maltepe Park’ta 15.000 metrekarelik bir de ofis binası yer alıyor. Maltepe E-5’in tam üzerinde yer alan konumu ve metro bağlantısı ile yeni Maltepe Park ziyaretçilerini alışveriş ve eğlence anlamında tamamen yenilenmiş konsepti ile karşılıyor. Maltepe Park AVM’yi açıldığı 2005 yılından bugüne başarıyla yöneten ECE Türkiye, büyüyen AVM’nin yeni bölümlerinin de kiralamasını yürütüyor.

Editör: TE Bilisim