Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, birinci yılında birbirinden farklı etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor ve  baharın müjdecisi olan Hıdırellez’i de tüm coşkusuyla ziyaretçileriyle kutluyor.


Suzan Kardeş, Hıdırellez’i Sevenleriyle Mall Of istanbul’da Kutladı !

Ünlü sanatçı Suzan Kardeş, 5 Mayıs Salı günü saat 20.00’da verdiği özel bir konser ile Hıdırellez`i Mall of İstanbul’da karşıladı. Hıdırellez’in geleneklerininde tüm coşkusuyla yaşandığı  Mall Of istanbul’da muhteşem bir kutlama düzenlendi. Özenle hazırlanan özel dilek ağaçlarına dilekler dilenerek gerçekleşen kutlamalarda, görkemli bir yapay Hıdırellez ateşi de yakıldı. 

Karnaval süresince ip cambazı, tahta bacak, ateş cambazı şovlarıyla etkinliklere renk katan Mall Of İstanbul’da  16 Mayıs’ta ise ünlü alternatif rock grubu Model sahne alacak. Model’in en sevilen şarkıları ve dinamik canlı performansı ile gençlerin yerlerinde duramayacağı bir konser yapılacak.

 Haziran ayına kadar sürecek "Bahar Karnavalı" kapsamında Mall of İstanbul, ilhamını çiçeklerden alan birbirinden eğlenceli etkinliklerle ziyaretçilerine baharın coşkusunu yaşatmaya devam edecek.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim