Yeşilyurt ziyaret için teşekkür etti

İşimiz gücümüz ilçemizin ilkokul,ortaokul ve liselerinde eğitim gören 55 bin öğrencimizin daha kaliteli bir eğitim ve öğretim hizmeti alacağı ile alakalı şube müdürlerimiz,okul idaresi ve öğretmelerimiz ile beraber kafa yoruyoruz.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç


Göreve başladığımız günden bu yana gerek  binalarımızın fiziki yapısı gerekse de öğretmen kalitemiz ile  alakalı her gün kendimizi geliştiriyoruz. 

Malatya Derneği olarak yaptığınız ziyaret ile bize başarı dilemeniz çok değerli dernek başkanı Sayın Suat Sarıkaya ve yardımcısı sayın Hüseyin Çetiner’e nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederim dedi.

Suat Sarıkaya’da nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti

Suat Sarıkaya’da konuşmasında şunları söyledi ”Zeytinburnu bizim evimiz. İşimiz evimiz ve dostlarımız burada. Buranın eğitimi ile  yakından alakalıyız. Sayın ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Yeşilyurt’u ziyaret ederek 2019-2020 Eğitim ve Öğretim sezonunun ilçemize,ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim dedi.

Hüseyin Çetiner’de  Zeytinburnu’nun kitabında yazdığı zaman buranın köklü bir ilçe olduğuna şahit olduğunu ve bu değerlerin kültür ve turizm hayatına kazandırılmasına için Geleceğim Zeytinburnu Platformunu kurduk ve ilçemiz ile alakalı çalışıyoruz. İnşallah yakın bir zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile de istişare ederek öğrencilerimize tarih mekanlarımızı gezdirip  yaşadıkları yeri tanıtmaya hep beraber başaracağız dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim