İlk olarak en yakın zaman şehitlere hediye edilmek üzere Kur’an ve Mevlid Okunacak

Seyitnizam Mahallesi Mevlana Caddesinde bulunan dernek merkezinde bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz, Beşiktaş, Kayseri Suriye El Baab Şehitleri başta olmak üzere vatan ve din için şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için kadın kollarının dernek merkezinde yapacağı program gündeme alındı.

Malatya’lı kanaat önderlerine ziyaretler yapılması ve  Dernek üyelerimize indirim yapacak sağlık ve diğer kuruluş temsilcilerine ziyaretler yapılacağını ifade eden dernek başkanı Suat Sarıkaya  şunları söyledi ”2017 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Ne yazık ki 2016 yılı ülkemiz için iyi geçmedi.  FETÖ tarafından yapılmak istenen 15 Temmuz Darbe girişimi başta olmak üzere Ankara, İstanbul, Kayseri ve Suriye ‘de yapılan harekatta çok şehit verdik.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır gazilerimize da Allah’tan acil şifalar dilerim” dedi.

Dernek yönetim kurulu üyeleri 2017 yılı içinde daha etkin çalışmalar yaparak Malatya ve Zeytinburnu için  güzel işlere imza atma dileğinde bulundu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajsansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim