Dünya genelinde insanlık mertebesinden hayvanlık derekesinin altına düşmüş sömürgen ve kemirgenlere karşı direniş gösteren tek millet, İslam Milletidir.
Onun içindir ki dünyanın her tarafında aynı anda saldırıya geçtiler.

İslam Milleti, sinesinde İman cevheri taşımaktadır

En kaliteli eğitim ve öğretim vagonlarıyla Cehenneme insan sevkiyatı yapan İslam dışı güçler, o iman cevherinin farkındalar.

Gangsterleri, para konvoyu soydukları gibi siyasileri, insanları cennete sevk edenlerin yolunu keserken bir kısım akıllıları o cevherin değerini anlayıp iman edip bizim safa geçtiği gibi bir kısmı da cevheri kıramayacağını bildiğinden cevherin yeryüzündeki en değerli kutusu olan Müslüman kalbini, kurşunla parçalamaya çalışıyor.
Bu güne kadar yalnız Hıristiyan güçlerle haçlı seferleri tertip ederken bu son seferlerinde yanlarına ömrü boyunca bir tavuk kesmeyen, can taşıyan hiç bir hayvana zarar vermeyen Budist rahiplerini bile ajanları aracılığıyla en azılı katiller ordusuna dönüştürdüler ve Myanmar’da Müslüman katliamı yaptırıyorlar.
Bu sefere “Adı Osmanlı Ruhu Yunanlı” nüfus cüzdanında Müslüman yazan bazı insanları da aldılar.

Nijerya’da, Somali’de, Kuzey Irak’ta, Suriye’de, Afganistan’da.... Müslüman kanı akıtanlar, bunlardan Müslümanları sorumlu tutmak konusunda genel halkı kandırsalar da ülkelerin aklı başında insanlarını kandıramazlar.

Hatta bizim Amerika’da bir süre kalan bayan artistimize, ABD li gazeteciler, “Amerikan askerlerini öldüren Afganlı teröristler hakkında ne diyorsunuz?” sorusuna “ABD li askerler Afganistan’da ne arıyorlarmış?” cevabı verince hepsi kameraları kapatıp, kuyruklarını da bacaklarının arasına sıkıştırıp oradan sıvışırlar.

ABD li gazeteciler de biliyorlar gerçeğin ne olduğunu

Onun içindir ki bu yüzyıl, İslam’ın yüzyılıdır.

Altın cevherinden kurşun yapıp Müslümanın bağrına saplasalar, altın altınlığından hiç bir şey kaybetmediği gibi, Müslümanın alnına kara boyayla “Katil” yazıp meydanlarda gezdirseler, aklı erenler bilir ki asıl katiller, onu gezdirenlerdir.

Delil mi istersiniz ?

Geçmiş Kuvvet Komutanlarımızın “PKK yı ABD besliyor, Cudi dağının tepesine helikopterlerle yiyecek ve silah indirdiler, Kandile helikopterlerle dolar taşıdılar....gibi demeçlerini Google amcadan okuyabilirsiniz.

Kürtlerin tamamı Müslüman oldukları için hiç bir zaman devlet olmalarına izin vermeyecekler.

Ama hiç bir zaman devlet olma ümitlerini de yitirtmeyecekler.

“Beyzbol sopası” gibi kullanıp hem vuran sopa, hem vurulan topun darbe almasını sağlayacaklar.

Obama’nın Sayın Başbakan Erdoğan’la görüşürken elinde Beyzbol sopasıyla çektirdiği fotoğrafı 01 Ağustos 2012 günkü gazetelerden görmüş ve okumuştuk.



Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim