Ahmet Menek Toplantıda şunları söyledi

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde MADEF olarak düzenlediğimiz Malatya Tanıtım günleri için bugün burada bir araya geldik.

Öncelikle Genel Başkanımız sayın Yılmaz Durmuş’un selamlarını size ileteyim. Bildiğiniz gibi Fatih ve Zeytinburnu ilçeleri Yenikapı meydanın en yakın ilçeler olması nedeni ile bu iki ilçe 1 ile 5 Kasım tarihleri arasında yapacağımız Malatya Tanıtım Günlerine en çok katılımcının bu iki ilçede olması adına MADEF Zeytinburnu ilçe başkanlığı olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bugün Tatil olmasına rağmen sabahın erken saatlerinde buraya gelerek bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Hepiniz lütfen dostlarınıza söyleyin ailece 1 ile 5 Kasım 2017 Tarihleri arasında Yenikapı etkinlik alanında yaptığımız Malatya Tanıtım Günlerine katılın. Burada Valilik, Büyükşehir Belediye, ilçe belediyelerimiz ve kaymakamlıklarımızın stantları olacak mülki idare amirlerimiz ile tanışmak doğup büyüdüğünüz yerlerin son durumları hakkında bilgi almak isterseniz mutlaka buraya gelmelisiniz diyen Ahmet Menek 1 Kasım ile 5 Kasım arasında Yenikapı da buluşmak üzere bütün Malatya ve Malatya dostlarını bekliyoruz dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim