Nişantaşı'ndaki bir barda sabaha kadar arkadaşları ile eğlenen şahıs, daha sonra lüks otomobiline binerek, bardan ayrıldı. Yolda giderken havaya ateş açan şahsın kullandığı araç bir anda kontrolden çıkarak, yol kenarında bulunan bir başka araca çarptı. Olay yerine gelen polis, şahsın başından vurulduğunu belirledi.
Edinilen bilgiye göre olay sabaha karşı Nişantaşı, Maçka Caddesi üzerinde meydana geldi. Arkadaşları ile birlikte Locca Bar'da sabaha kadar eğlenen Eyyüp Andan (25), bar çıkışı 34 EYP 09 plakalı üstü açık BMW 3.20 İ model aracının başına geçti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, seyir halindeki otomobilde havaya ateş ederek ilerleyen Andan'ın kullandığı araç bir anda kontrolden çıkarak, yolun sol tarafında park halinde bulunan Hyundai marka bir otomobile çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın başından vurularak hayatını kaybettiğini tespit etti. Elinde 9 mm. çapında bir tabanca ile bulunan Andan'ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan başının sağ tarafından giren ve sol tarafından çıkarak otomobilin camını parçalayan kurşunun Andan'ın tabancasından mı, yoksa başka bir tabancadan mı çıktığı yapılan incelemelerin ardından kesinleşecek.
Editör: TE Bilisim