Peru’nun küçük bir köyünde, 1933 yılında doğan Lina Medina’nın hikayesi, 1939 yılında artan karın ağrıları sebebiyle hastaneye kaldırılmasıyla başlıyor.



Büyük bir tümörden şüphelenen doktorlar yaptıkları testler sonucunda Medina’nın 7 aylık hamile olduğunu anlıyorlar. Medina, bu olaydan birkaç hafta sonra sezaryenle bir erkek çocuk doğurmuş.

Lina Medina oğluna isim olarak Gerardo’yu seçmiş. Gerardo, 10 yaşına kadar annesini ablası sanmış. Ardından gerçek Gerardo’ya açıklanmış.



Tıpta Lina Medina’nın durumuna erken ergenlik ismi veriliyor. Çok erken yaşlarda cinsel anlamda yeterliliğe kavuşulduğunda bu tip durumlar yaşanabiliyor.Gerardo sağlık bir biçimde büyüymüş. Ancak 40 yaşında geçirdiği bir kemik rahatsızlığı sebebiyle ölmüş. Lina Medina’nın öz babası doğum olayının hemen ardından kendi kızına tecavüzden tutuklanmış. Ancak dönemin ilkelliği sebebiyle hakkında yeterli delil bulunamamış ve kısa süre içerisinde serbest bırakılmış.Lina Medina ‘70’li yıllarda evlenmiş ve ikinci oğlunu doğurmuş. Bugün 85 yaşında olan Medina, hala o dönem yaşadıklarını hiç kimseye anlatmamış.
Editör: TE Bilisim