Doğayı koruyarak güzel alanlar yaratmaya özen gösteren Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin gerekli görülen noktalarına ufak dokunuşlar yapıyor. Beylikdüzü’nün E-5 ve E-6 yolları üzerinden ilk girişi olanYakuplu Mahallesi limanyolu, yanlış tır parklanmaları ve olumsuz koşulları ortadan kaldırmak için çalışmalara başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle yapılabilecek değişiklikleri yerinde tespit etmek için incelemelerde bulundu.

Yaz Aylarında Yakuplu Girişinin Çehresi DeğişmişOlacak

                                        

Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü birim müdürleriyle alanda yapılan incelemede yapılacak olan değişiklikler her açıdan ele alındı.

Başkan İmamoğlu, “Yakuplu liman yolunu çok önemsiyorum. Sizlere söz veriyorum.Bu yaz Yakuplu liman yolunu çok farklı göreceksiniz. Ciddi bir çalışmamız var. Orası bu bölgenin çirkin yüzü olmaktan çıkacak. İlgili kurumlardan da her türlü desteği almaya çalışacağız. Çalışmayı başlattık. Bu yaz sonuna doğru o yolda gidip gelirken keyif alacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim