Zeytinburnu'na nezih bir mekan açıldı 
 
Mekanın işletmecisi gazetemize yaptığı açıklamada yıllardır bu sektörde uğraştığını belirterek, "Bu tecrübemizi şimdi Zeytinburnulular için değerlendireceğiz. Halkımız, Zeytinburnu’nun en prestijli projelerinden birisi olan Topkapı Merkezevleri'nin altında bulunan güzel bir mekanda harika lezzetlerle tanışacaklar" dedi.
 
Milli futbolculardan Balkonn Cafe'ye ilgi
 
Eski Milli Futbolcu ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Milli Futbolcu Emre Beleözoğlu ve Arif Erdem de Balkonn Cafe'nin açılışını unutmadı. Milli Takımın en başarılı dönemine imza atan bu futbolcular, Balkonn Cafe'nin açılışına gönderdikleri çiçeklerle "hayırlı olsun" dileğinde bulundular.  Ayrıca farklı çevrelerden gönderilen ve mekanın etrafına dizilen çelenkler Balkon Cafe’yi, "botanik bahçesi"ne çevirdi.

Zeytinburnu ve İstanbul cemiyet hayatının önemli şahsiyetlerinin katıldığı açılış muhteşem oldu.
Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcısı Gökhan Kasap'ın yanı sıra, Dengeium İnşaat Emlak Genel Müdürü Ahmet Ok, Flash TV'den Yeliz Yıldırım, İstanbul Times'in imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda davetli, lezzetli yemeklerin tadına bakmak için Balkon Cafe’nin açılışında bulundu...
 
Farklı bir lezzet tatmak isteyenler için işte Balkon Cafe’nin adresi:

KİPTAŞ Topkapı Merkezevleri Çarşısı
Merkezefendi Mahallesi 94.B/ A Mevlana Cad.
Zeytinburnu – İstanbul
Tel: 0212- 547 08 48
Web.balkonncafe.net e-mail. [email protected]
 
İstanbul Times ailesi olarak yeni hizmete açılan mekanın hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 
 
 
Editör: TE Bilisim