İstanbul Esenyurt’ta önceki polisi arayan Hülya C. isimli genç kadın, sevgilisini öldürdüğünü söyleyerek polise teslim olmak istedi. Genç kızın adresi vermesi üzerine olay yerine giden polis belirtilen dairede Seher D. (21) isimli genç kızı yerde kanlar içinde yatarken buldu. Polisler ilk etapta genç kızın bir erkek tarafından öldürmüş olabileceğini düşündü. Ancak Hülya C.'nin itirafı üzerine şaşkına döndü. Soğukkanlıydı..

Katil zanlısı 26 yaşındaki Hülya C., polise iddialara göre Seher D. ile 6 ay önce tanıştığını ve aralarındalezbiyen ilişki olduğunu söyledi. Zanlı, olay günü genç kız ile birlikte ablasının evine geldiklerini ve ilişkiye girdiklerini anlattı.

Vatan'ın haberine göre; zanlının, kız arkadaşının ilişkiden sonra kendisine “bir erkeğe ilgi duyuyorum. Artıkseninle ilişkimi bitirmek istiyorum” demesi üzerine kıskançlık krizine girerek sevgilisini bıçakladığını sözlü olarak itiraf ettiği öğrenildi. İlk olarak Esenyurt Asayiş Büro Amirliği’ne getirilen Hülya C., buradan da sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. 

Zanlı burada susma hakkını kullandı. Polis Hülya C'nin kullandığı bıçağı da evde yaptığı aramada buldu. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Büyükçekmece Adliyesi’ne çıkartılan Hülya C. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soğukkanlı olduğu görülen Hülya C.’nin ailesi ise gözyaşlarına hakim olamadı. 
Editör: TE Bilisim