Liberal genel  başkan seti gürledi

LDP Genel başkanı Toker’in Maçlarda küfür serbest olacak deyince Çetiner’in eden demesi ile şu açıklamayı yaptı. “Futbolcu onlarca milyon dolar para alacak kaleci ile karşı karşıya kalıp 1 metrede gol atamayacak ve hayatın her alanında azar işiten  futbol sever küfür etmeyecek öylemi ? Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın zenginden fakire,,imadan  genel ev çalışanın kadar toplun her kesimi küfür ediyor. Küfürde bir ihtiyaçtır. İnsanların bu ihtiyacını yasaklarsanız olmaz” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Peki yayın öncesi vergi daireleri bizim iktidarımızda ahır olacak dediniz neden ?

Nasıl demeyeyim Hüseyin bey bir ülkede  300 çeşit vergi olur mu ? Sistem vatandaşı yalana ve hırsızlığa teşvike diyor. Hangi firma olursa olsun dürüst bir muhasebe sistemi uygulasın 2 yıl sonra bu yüksek vergiler altında çalışamaz. Hükümet sadece üç beş oy fazla almak için asgari ücret net 1.300 TL diyor. Çalışanın 1.300 TL net maaş alması için 1.818 TL brüt maaş alamsı gerekir.  Bu brüt üzerinden vergiler hesaplandığı zaman kişi başına 746 TL her ay devlete ödeme yapması gerekir. Büyük fabrikalara değil hemen mahallenizde 5 tane sigortalı işçi çalıştıran pastane bunların 2 tanesini işten çıkaracak yada kayıt dışına yönelecektir. Muhalefet asgari ücretten  vergi almayacağım maaşta net 1.500 olacak dedi hükümet hadi benden de 1.300 olsun dedi. Bu mantık ile devlet yönetilir mi ? Daha önce Maliye bakanı  asgari ücret 1.500 TL olsun Bende muhalefete oy vereceğim dedi.  Ama 3 ay sonra kendi partisi de 1.300 dedi.

Toker konuşmasını Hükümet her hata yaptığında bizi kandırdılar diyor. Demezler mi arkadaş sen çocuk musun .Hükümeti  nasıl kandırırlar demezler mi  diyerek hükümeti ve Cumhurbaşkanını da en sert bir şekilde eleştirdi.

LDP Genel Başkanı Cem Toker’in konuşamsını izlemek için www.istanbultimes.tv yi tıklamanız yeterli.
 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim