Ordu’da yayın hayatını sürdüren Haberci Gazetesi ve Ordulum Dergisi’nin Ankara’da düzenlediği “Ordulular Gecesi”nde Kuşçuoğlu’na ödül... Söz konusu gazete ve derginin imtiyaz sahibi Figen Çakmak, Ankara Temsilcimiz Reşat Kuşçuoğlu’na başarı plaketi verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

İçkale Otel’de düzenlenen ve başkentte yaşayan Orduluları biraraya getiren geceye katılım yoğun oldu. Siyaset, iş, sanat, spor ve bir çok meslekten Ordu’yu Ankara’da temsil edenlerin buluştuğu gecenin açılış konuşmasını Haberci Gazetesi ve Ordulum Dergisi’nin İmtiyaz Sahibi Figen Çakmak yaptı. Çakmak,

“Bu geceye verdiğiniz öneme, hemşeri buluşmasına gösterdiğiniz ilgi ve alakaya gönülden teşekkür ediyoruz. Sizlerle bir araya gelebilmiş olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Gecenin düzenlemesine katkı sağlayan tüm hemşerilerimize, Ankara’da beni yönlendirerek değişik semtlerde yaşamlarını sürdüren siz değerli hemşerilerimize ulaşmamı sağlayan yüreği Ordu sevdası ile dolu dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve Ordulular Gecesi’nin organizasyonunda gerekli kolaylığı gösteren Hotel İçkale’nin sahibi Sayın Nadire İçkale'ye, Genel Müdürü Nurettin Türk'e ve tüm çalışanlarına da teşekkürü ayrıca borç biliyorum.”

NİLGÜN ŞENSOY DA GECEDEYDİ

Bu arada, Başbakanlık Halkla İlişkiler ve Basın Müşaviri Nilgün Şensoy da, annesiyle birlikte Ordulular Gecesi’ne katıldı. Kendiside Ordulu olan Şensoy, hemşehrilerden yoğun ilgi gördü. Ankara Temsilcimiz Reşat Kuşçuoğlu, Nilgün Şensoy’un annesinin elini öperek, “Kızınızla ne kadar iftihar etseniz azdır. İşini bu kadar seven, oturduğu makamın hakkını bu kadar verebilen böyle bir insan zor bulunur” dedi. 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim