Çok üzgünüz ..Mekanın cennet olsun …

“Misafirperverliği ve yardımsever kişiliği ile tanınan Malatya İli Kale (İzollu) ilçesi  Kıyıcak  (Pirot)  köyü eşrafından Hacı Remzi Çetiner aniden rahatsızlanarak Malatya Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Yapılan bütün müdahalelere re rağmen ruhunu teslim eden Hacı Remzi  Çetiner’e Allah’tan rahmet Yayın grubumuzun imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner başta olmak üzere bütün evlatlarına, eniştelerine, gelinlerine ve torunların sabır dileriz.

Cenazesi ve taziyesine binlerce kişi katıldı …

Malatya Turgut Özal Tıp Merkezinde 20 Mayıs 2018’de hayata gözlerini yumup ruhunu rabbine teslim eden Hacı Remzi Çetiner’in naaşı Malatya Şehir Mezarlığ morguna kaldırıldı.

21 Mayıs 2018’de buradan alınarak doğup büyüdüğü ve 78 yıllık ömrünü geçirdiği Kıyıcak (Pirot)   köyü mezarlığına getirildi. Mezarlıkta kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Merhumu son yolculuğuna uğurlamak üzere Malatya Battalgazi Belediye başkanı Selahattin Gürkan, başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı. Gümlerce evinin önünde yapılan taziye  törenine ise binlerce kişi katıldı.

Yine  Binlerce kişi evlatlarına ve torunlarına kitle iletişim araçları ile ulaşarak baş sağlığı mesajı ilettiler. Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Cumhurbaşkanı danışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta,  3. dönem Zeytinburnu Belediye başkanı Dr.Adil Emecan, Avrasya Hastaneler Grubu yönetim Kurulu üyesi İbrahim urlu, İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Ahmet Çelik, Zeytinburnu Dernekler Federasyonu başkanı ve meclis üyesi Mehmet Çakır, Zeytinburnu Malatyalılar dernek başkanı Suat Sarıkaya, Bir çok dernek vakıf ve STK başkanlarımı Çetiner ailesini acılı gününde yalnız bırakmadı.

Hüseyin Çetiner Şunlar söyledi

Evlatlarının din ve devlet yolunda hizmet etmesi için ömrünü veren babamın hiçbir kötü alışkanlığı yoktu. Hayatında sigara paketini bile eline almamıştır. Kendi yediği bir yemeği evlatlarının da yemesini isterdi.  Biz henüz 8-10 yaşında iken Cuma günlerini dört gözle beklerdik.

Çünkü o gün sürüsünü bizlere emanet eder Malatya merkeze gider peyniri satar alış verişi yapar akşam saat 15 ile 16 arası köy otobüsü köye girince elinde bize ikram etmek üzere helvası araba bağajında üzümü ve kadayıfı ile gelirdi.

Cuma akşamları büyük bir leğen kadayıfı  şerbet içinde yüzdürür hep beraber iştahla yerdik.

Bize ben bugün şehirde helva ve ekmek  yedim sizin de yemeniz lazım diyerek bize de Şehir ekmeği (Pide) ve helva verdiği günleri unutmam mümkün değil.

Biz senden razıyız hacı babam rabbimde senden razı olsun “ şeklinde konuştu.

İstanbul Times Yayın Grubu Çalışanları olarak biz de Hacı Remzi  Çetiner ‘i rahmetle yad ediyoruz

İstanbul Times Gazetesi, Zeytinburnu Times Gazetesi , Başakşehir Times Gazetesi, www.istanbultimes.com.tr , www.zeytinburnutimes.com www.basaksehitimes.com , www.bagcilartimes.com , www.insaatemlakdunyasi. www.istanbultimes.tv ,wwwistanbulunsesi.tv

İstanbul Times Tv Özel Tou Tube Kanalı, İstanbul Times Tv Haber You Tube Kanalı ve İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) çalışanları Merhum Hacı remzi Çetiner’e Allah’tan rahmet, Yayın grubumuzun kurucu imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere geride kalan yakın yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim