Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelinde gerçekleşecek tüm kurban satışları ve kurban kesimleri sırasında atıkların çevre ve insan sağlığına zarar vermemesi için altyapı çalışmalarının da tamamlayacaklarını belirtti. Ekipler, alanın genişletme, hafriyat kaldırma, mazleme serme, aydınlatma ve tesisat işlerine de hızla devam ediyor.

İstanbul Times Haber Merkezi

Gerek satış yapan esnafın refahı, gerekse kurbanlıkların sağlıklı koşullarda kesimi için ihtiyaç duyulan tüm düzenlemelerin yapılacağını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Her yıl bir önceki yıldan daha iyisini yapmaya çalışıyoruz, halkımızın gereksinimlerini karşılayacak donanımlı bir kurban pazarı oluşturuyoruz. Satış ve kesim alanı en kısa zamanda hazır hale getirilecektir” dedi.

Standartlara Uygun Bir Kesimhane


Çok sayıda konteynır ile hizmet verecek olan kurbanlık alanında ayrıca cafe, wc, duş, mescit, idari bina ve zabıta noktaları da yer alacak. Kurban Bayramı boyunca kurban kesimi belediyenin oluşturduğu modern kesimhanede, işin ehli kasaplar tarafından yapılacak ve kesim sırasında bir din görevlisi de bulunacak.
 
Editör: TE Bilisim