Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin projesi olan ve organik tarım yapan üreticinin son kullanıcıya doğrudan ulaşmasını sağlayan %100 Ekolojik Pazarlar halkasına bir yenisini daha eklendi. Küçükçekmece Ekolojik Pazar açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, eski başkan Aziz Yeniay, Buğday Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Güneşin Aydemir çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.

HER PAZAR ARENAPARK AVM’DE KURULACAK


1500 metrekare alanda 140 tezgâh ile hizmet vermeye başlayan Küçükçekmece %100 Ekolojik Pazarı, ağırlıklı olarak üreticilerden oluşuyor. Ekolojik pazarda, taze sebze-meyve gibi ürünlerin yanında et ve süt ürünleri, zeytinyağı, bal, tahıl ve bakliyat, kozmetik, kuru meyve ve yemişler gibi işlenmiş ürünler de satılıyor.

Meclis kararıyla resmi pazar statüsünde kurulan ve Arenapark AVM tarafından belediyeye ücretsiz kiralanan kapalı pazaryerinde, müşterilere yakıcı güneşe ve yağışa karşı korunaklı bir ortamda alışveriş imkanı sunuluyor. Küçükçekmece %100 Ekolojik Pazar, ücretsiz otopark, WC, yeme içme ve sosyalleşme olanakları da sağlıyor.

Küçükçekmece %100 Ekolojik Pazarı her pazar günü 10:00 – 19:00 saatleri arasında ArenaPark AVM’de kurularak, halka hizmet verecek. 
Editör: TE Bilisim