Okul Müdürü Hamdi Taşar, törenin açılışında yaptığı konuşmada, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 15 Temmuz gazi ve şehitlerle birlikte bu vatan için canlarını ve kanlarını feda eden tüm şehit ve gazilere rahmet, şükran ve minnetle andı.

İstanbul Times haber Merkezi/ Sena Aktürk

23 Nisan töreninin okullarında kutlanması konusunda kendilerini görevlendiren Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’a teşekkür eden Taşar, “Tören programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve belediye çalışanlarının programın başından sonuna kadar hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan katkı sunduğunu hatırlatan Hamdi Taşar, “Bu özverilerinden, emeklerinden dolayı sayın başkanımıza ve belediye çalışanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Kaymakam Harun Kaya da, günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptıkları tören daha sonra öğrencilerin çeşitle yörelere ait sergiledikleri halk oyunlarıyla sürdü. Törende ayrıca, dereceye gider öğrencilere ödülleri verildi, velilerin evlerinde yaptıkları yiyeceklerden oluşan bir de kermes düzenlendi. Törene gelen çocuklar ise şişme parkta gönüllerinde eğlendi.

Editör: TE Bilisim