Yeni eğitim-öğretim yılında yapılması planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıya Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek de katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi


Yeni Projeler Konuşuldu

Toplantıda, çocukların ve gençlerin milli ve insanı değerlerine sahip çıkması için çalıştıklarını söyleyen Bilgi Evleri Eğitim Şefi Nadir Çomak da yeni projelerine dikkat çekerek, "Amacımız çocukların bu sahip çıkma duygularını yaygınlaştırmak."diye konuştu. Fatih, İkitelli, Söğütlüçeşme, Taştepe, Sefaköy, Halkalı ve Cennet Bilgi Evleri yöneticileri de yeni eğitim yılında düzenlenecek olan İstanbul geneli ve ilçe geneli liseler arası resim yarışmaları ve diğer faaliyetler hakkında bilgi verdi.


Eğitimin Temel Kaynağı; Öğretmenlerimiz

2013-2014 Eğitim Öğretim yılının Küçükçekmece Bilgi Evleri’ne hayırlı olması temennisinde bulunan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek de ‘Değerler eğitiminin temel kaynağı öğretmenlerdir. Sizler olmazsanız, burada olmanın bir anlamı yok. Bunun için tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Bizler sizlerle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda yönetici arkadaşlarımızın hedef çıtasından çok etkilendik. Değerler eğitimiyle öğrencilerimizi çok daha iyi, faydalı bir eğitim dönemi bekliyor. Bu anlamda çalışmalarımızın devam etmesini temenni ediyorum.’ diye konuştu.

Toplantıda Bağlama Eğitmeni Taner Yüncüoğlu da mini bir dinleti gerçekleştirdi
Editör: TE Bilisim