Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ve iş arayan Küçükçekmecelileri işverenlerle buluşturan İstihdam Masası, bu kez 100’e yakın vatandaşa istihdam fırsatı sağlayacak.

İstihdam masası bu kapsamda, üretim bölümüne 100’e yakın personel alacak olan Gezer Ayakkabı –Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkililerini iş arayan vatandaşlarla bir araya getirdi.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

İş görüşmesi niteliğinde Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya iş arayan onlarca vatandaş katıldı. Vatandaşlar toplantıda Gezer Ayakkabı İşe Alım Eğitim Şefi Enes Çelik’le görüşerek, işe başvuru formu doldurdu ve değerlendirmeye tabi tutuldu.

Eğitim şefi Enes Çelik, Gezer Fabrikası üretim bölümünde çalışacak, ağırlıklı olarak bay elemanlar aradıklarını ifade ederek, ‘ Firmamız uzun yıllar terlik ve ayakkabı bölümlerinde faaliyet gösterdi. 2500 kişi çalışan kadromuz var. Makineleşmiş bir üretim hattımız var. Özel bir vasıf gerektirmeyen, yapılarak öğrenilebilecek bir iş. Orta vasıf düzeyine sahip herkes, bu işi yapabilir. Kabul ettiğimiz personeller hemen işbaşı yapabilecek. Vardiyalı bir çalışma sistemimiz var ve firma olarak personelimize ortalamanın üzerinde şartlar sunuyoruz.’ diye konuştu.

İş arayan ve başvuruda bulunmak isteyen 18-45 yaş arası vatandaşlar, müracaatlarını Küçükçekmece Belediyesi İstihdam Masası’ndan gerçekleştirerek, 0212 411 08 32-35 (İstihdam Masası- Yaşam Sevinci Merkezi) numaralı telefondan bilgi alabilirler. 
Editör: TE Bilisim