Ataköylülerin yoğun şikayetine sebep olan külliye inşaatını İBB Başkanı Kadir Topbaş’a ileten Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Kadir Topbaş çıkışta kendilerini bekleyen Ataköylülere külliye inşaatına izin veren ruhsatın iptal edileceğini duyurdular ve Ayamama Vadisi için beraber projeyi kısa zamanda hayata geçireceklerini söylediler.

“BERABER ELELE VERECEĞİZ”


Bakırköy’de oturan İBB Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu ziyareti sırasında, “Ben de uzun yıllardan beri Bakırköy’de oturuyorum. Bakırköy Belediye Başkanımızın başka bir partiden seçilmesinin hizmet açısından bir önemi yok. Siyasi parti ayırımı gözetmeksizin ortak proje geliştirerek el ele vereceğimizi umuyorum. Sayın Kerimoğlu seçimlerden sonra beni ziyaret etmişti, bugün ben de biraz gecikerek de olsa iade-i ziyaret yapmak istedim. Bir Bakırköylü olarak Belediye Başkanımız Bülent Kerimoğlu’nun halka yaklaşımındaki sıcaklığını gördüm ve bunu önemsiyorum. İnsanımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı Bakırköy’ü beraber yaratmak için kısır gerginlikleri bir kenara bırakarak el ele vereceğimizi söylemek istiyorum.”şeklinde konuştu.

“5 AYLIK UYUMUMUZ BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK”

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Sayın Kadir Topbaş ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. Siyasi tecrübesiyle, gerek ilçe belediye başkanlığı gerekse büyükşehir belediye başkanlığı tecrübesiyle, yaşı itibarıyla bizim ağabeyimiz. Bizim de seçmenimiz olan Sayın Kadir Topbaş’ın Bakırköy’den desteğini esirgemeyecektir. Bizlere destek olacağından şüphem yok. Biz de Bakırköy’de halktan aldığımız destekle siyasi parti ayrımı gözetmeksizin halkın %100’ünü kucaklayan bir belediye başkanı olacağım. 5 aylık belediye başkanlığı dönemimde sürdürdüğümüz uyumlu çalışma, görev süremin sonuna kadar devam edecek” dedi. 
Editör: TE Bilisim