Cenaze namazından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili adayı Celal Adan Bey bugün cenaze namazı öncesi Kazak Türkleri Vakfı Başkanı Sayın Fazıl Toplu'ya hem Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, hem kendi taziyelerini sundular.

İstanbul Times Haber Merkezi

Toplu’ya cenaze namazı öncesi taziyelerini iletenler arasında bu seçimlerdeki Türkistanlı adaylar, daha açık ifadeyle AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Dr. Reşide Yüksel ile MHP İstanbul Milletvekili adayı ve eski bakanlarımızdan Prof. Dr. Ahat Andican da vardı. Zeytinburnu Emine İnanç Camisinde Cuma namazından sonra sokaklara taşan kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından kılınan cenaze namazında Kazakistan İstanbul Konsolosu Serjan Sarsenbayev, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İstanbul Milletvekili adayları ve eski bakanlarımızdan Prof. Dr. Ahat Andican ile Murat Başesgioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, akademisyenler, çeşitli dernek ve vakıflar temsilcileri ile basın mensupları hazır bulundu.



Meryem Toplu’nun naaşı daha sonra Zeytinburnu Kazlıçeşme Kabristanlığındaki aile mezarlığına defnedildi. Cuma hutbesinde imam efendi bu gecenin mübarek Miraç kandili olduğunu söyledi. Böyle mübarek günde Hakkın rahmetine kavuşan ablamızı Yüce Mevla rahmetiyle cennetine alsın…

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Editör: TE Bilisim