Zeytinburnusporlular Derneği Başkanı Muhsin KOÇ dernek yönetim kurulu üyelerini ve 1992 yılından beri başkanlık görevini yapan isimleri tanıtıp dünden bu güne Zeytinburnuspor 'u tanıttı.



Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ dernek anı defterine “ Çok kıymetli Zeytinburnusporlular Derneği ilgilileri, futbolun güzelliğini yalnız Zeytinburnu’na değil, tüm Türkiye’ye gösteren ve bizlerin biraz da gençlik yıllarımıza denk gelen bu efsane takımın futbolu sevilen, geçmişteki ve bugünkü tüm yöneticilerine futbolu seven biri olarak teşekkür borcumuz vardır. İnşallah o şanlı mazisi ileri dönemlerde olması gereken yerde olacaktır. Emek veren herkese teşekkürler. “ Dernek idari odasından sonra lokal bölümüne geçildi.

Kaymakam Ve Emniyet Müdürünü bekleyen sürpriz

Lokal bölümüne geçildiği Kaymakam ve Emniyet Müdürü'ne Diş Tabibi Sait KAFKAF’ın bizzat kendi hazırlamış olduğu “ Çiğ Köfte “ ikramları vardı. Çiğ köfte ve yeşillik katkılar lokalde bulunan herkese ikram edildi. Bu ikramlar arasında kısa anılar anlatıldı konunun bundan sonrası ise çiğ köftenin lezizliği, isot ve isotla ilgili ünlü sözler dile getirildi. Ziyaretin anlamı olarak da Kaymakam Ufuk SEÇİLMİŞ, "Derneğinizi ziyaret etmeyi her zaman arzu etmişimdir, görüyorum ki burada sanki herkes aynı ailenin mensupları gibi sevgiyle iç içe. Samimi ve candan sohbetlerinize gerçekten çok memnun oldum. Bu bir nevi iadeyi ziyaret oldu.Bir daha ki sefere Zeytinburnuspor ve spor ile ilgili olarak daha detaylı sohbetler yapacağımızı umuyorum.Dernek üyeleri arasında ilçenin çok önemli isimleri bulunduğunu söylediniz.. Bir dernek yönetiminden ilçesine 3 tane belediye başkanı ve çok önemli isimler çıkarmak gerçekten çok önemlidir..Fakat hepsinden önemli olan sizlerin candan sohbetlerinizdir. Hele bu sürpriz ikramınız da bu neşeli sohbete büyük renk kattı" dedi. 



Toplantıya, Muhsin KOÇ, Mehmet ALPAY, İsmet ÜSTÜNDAĞ, Ercan ERGÜL, Dr. Mehmet Çetin KARCI, Mimar Süleyman ULUOCAK, Özer ERGİN, Yusuf YALÇIN, Cem BİLGİN, İlhami TAŞPINAR, Dt. Sait KAFFAF, Nuhi AKPINAR, Ahmet ÖZDEMİR, Dr. Kıpçak TUNCEL, Cevdet KARPUZ, Yılmaz CİHANOĞLU, Zafer ÇATALKAYA, Cumali DUMAN, Ali GÜNDÜZ ve dernek üyeleri katıldı.

Editör: TE Bilisim