Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz doğumunun 1444. yılı münasebeti ile yapılan bu güzel organizyaonda birbirinden değerli konuklar da yer aldı. Bu konuklardan; Kas-Der Şube Başkanı Ayhan Akduman, Kas-Der Zeytinburnu Gençlik kolları başkanı Eren Azizoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Saadet Partisi 2. bölge Milletvekili adayı Levent Çotuk, Zeytinburnu Anadolu Gençlik Derneği Başkanı İsmail Yazar, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Yard. Akın Aydın, CHP Meclis üyesi Satı Oral, Ak Parti Meclis üyesi Abdülhakim Kaya, İş Adamı Salih Zeki Durmuşoğlu, Yeşiltepe Muhtarı Nadiye Polat, Alo Afiş Ali Gündüz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Yard. Şahin Apaydın, Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, İstanbul Mardinliler Derneği Başkan Yard. Mehmet Beşir Sağlamer ve Zeytinburnu’nun sevilen ismi Kas-Der Başkan Yard. Serkan Fettah dikkat çeken önemli isimlerdendi.
 
Programın sonunda konuşmacı Muhammed Halid Sevil Hoca: ‘’Peygamberimiz bütün insanlığın iftihar tablosudur. Onun cömertliğini, yardımseverliğini, adaletini ve sevgisini her daim örnek almalıyız. Bize ne mutlu ki böyle bir Peygamberin ümmetindeyiz. Bu ay salavatlarımızı, dualarımızı eksik etmeyelim İnşAllah’’ diyerek Peygamber efendimiz ile alakalı önemli bilgiler verdi.
 
Programda ayrıca Kas-Der Zeytinburnu Gençlik kolları başkanı Eren Azizoğlu’da kısa ve anlamlı bir konuşma yaptı. Kas-Der Zeytinburnu olarak daha çok çalışacaklarını ve önemli faaliyetlere imza atacaklarını söyledi.
  
Editör: TE Bilisim