Kartal’da yer alan Vesta Restoran’da düzenlenen kutlama yemeğine; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim, Kartal Belediyesi Muhtarlar Müdürü Banu Kocadağ, AKP Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Bünyamin Balta, Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar,  Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş, Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar’ın yanı sıra Kartal’da yer alan 20 mahallenin muhtarı ve aileleri katıldı.

 

Yemek öncesi söz alan Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar yaptığı konuşmada; muhtarlık mesleğinin önemine dikkat çekerek, muhtarlara verdiği önem ve destek için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan ise tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Sözlerine 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak başlayan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, “Demokrasinin ilk basamağı, muhtarlık kurumu ve muhtarlarımız. Başka bir yönü ile de muhtarlık devlet mekanizmasının ulaştığı en son nokta, yani devletin kılcal damarlarıdır.” dedi.

Yemek sonunda Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, bütün davetliler ile birlikte ülkemiz ve devletimizin bekası için dua etti.

Editör: TE Bilisim