Türkiye’de eğitim 20 Ocak’ta yarıyıl tatiline girecek. Karnelerine kavuşmak için gün sayan öğrencilere karne hediyesi Kipa AVM’lerden geliyor. 17 farklı Kipa Alışveriş Merkezi’nde yarıyıl tatiline özel olarak 200’den fazla etkinlik düzenleniyor. Çocukların tatilini eğlenceli bir şekilde geçirmesini amaçlayan Kipa AVM’lerde öğretici organizasyonlar yapılacak. Tatil boyunca sürecek etkinliklerde öğrencilerin eğlenirken öğrenmesi ve okul döneminin ikinci yarısına da hazır bir şekilde girmesi hedefleniyor.

17 farklı noktada her gün etkinlik

Edirne, Yalova, Salihli, Mersin, Silivri, Çerkezköy, Lüleburgaz, Keşan, Çanakkale, Edremit, Aydın, Antalya, Derince, Torbalı ve Kuşadası’nın yanı sıra Çiğli ile Balçova’da da özel etkinlikler yapılacak.
Yaratıcılık ve eğlence ön planda

Animatörlerle özel eğlence etkinliklerinin yanı sıra eğlenceli Bubble Room organizasyonu ve çocukların yaratıcılığını geliştirmesi hedeflenen “çiz tasarla”, “keşfet öğren”, “oyna eğlen”, “atma dönüştür” atölyeleri ve bunların yanında yüz boyama etkinlikleri yapılacak. Yarıyıl tatili boyunca sürecek etkinliklerde Vefvef gösterisi ve Lego atölyesi de gerçekleştirilecek. 
Editör: TE Bilisim