Kardemir Karabükspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan adınıİstanbul Başakşehir şeklinde değiştiren lacivert-turunculu ekip, yarın 7. kez karşı karşıya gelecek. 
Spor Toto Süper Lig'in ikinci hafta mücadelesinde İstanbulBaşakşehir'i konuk edecek Kardemir Karabükspor, lacivert-turunculu ekiple oynadığı 6 maçın ikisini kazandı.
Rakibiyle oynadığı iki maçtan berabere ayrılan ve iki maçta da yenilenKardemir Karabükspor, bu dengeyi bozmayı hedefliyor. 
İstanbul ekibine 10 gol atma başarısı gösteren kırmızı-mavililer, kalesinde ise 9 gol gördü.
İki takım arasında Karabük'te oynanan 3 maçtan 2'sini ev sahibi takım, birini ise misafir takım kazandı.
Karabük ekibi evinde rakibine 5 gol atarken kalesinde ise 3'e engel olamadı.
 
Ligde durum 
Kardemir Karabükspor lige Fenerbahçe yenilgisi ile başladı. İstanbul'da oynanan karşılaşma ev sahibi takımın 3-2 üstünlüğü ile bitti. Kırmızı-mavililer, bu yenilgi ile ligin 13. sırasında yer aldı. 
İstanbul Başakşehir ise Kasımpaşa ile sahasında oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrılarak aldığı 1 puan ile ligin 8. sırasında kendine yer buldu. 
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
 
Maçlar
Kardemir Karabükspor ile İstanbul Başakşehir arasındaki lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
    Sezon                        Maç Sonuç 2010-2011 İstanbul Başakşehir-Kardemir Karabükspor 2 - 1 Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir  0 - 2 2011-2012 Kardemir Karabükspor-İstanbul Başakşehir 2 - 0 İstanbulBaşakşehir-Kardemir Karabükspor 2 - 2 2012-2013 KardemirKarabükspor-İstanbul Başakşehir 3 - 1 İstanbul Başakşehir-KardemirKarabükspor 2 - 2 - Karabük 
Editör: TE Bilisim