Çağlayan Mahallesi’nde yaşayan Ahmet Öztürk ve 7 arkadaşı, 2 gün süren yoğun çalışmanın ardından kardan tanklarını tamamladı.

Mahallede oturan vatandaşların da ilgisiyle karşılanan kardan tankın üzerine Türk bayrağı asan gençler tankın adını da ‘FETÖSAVAR’ koydu.

İstanbul Üniversitesi Elektrik Teknolojisi öğrencisi Ahmet Öztürk, yaptığı açıklamada, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki kanlı darbe girişimini unutmadıklarını söyledi.

Darbe girişimini gencİ yaşlısı herkesin yaşadığına dikkati çeken Öztürk, böyle acıları bir kez daha yaşamak istemediklerini ifade ederek, “Kar yağışının başladığı ilk gün böyle bir düşüncemiz vardı. Kar yoğunluğunu artırınca mahalleden 7 arkadaşımızla kardan tank yapmaya karar verdik” dedi.

Her kış mevsimi kardan bir şeyler yaptıklarını anımsatan Öztürk, “Bu sene de kardan tank yapalım diye karar verdik. İsim konusunda arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk ve adını ‘FETÖSAVAR’ olarak koyduk. Üzerine de Türk bayrağımızı yerleştirdik ve gayet de güzel oldu. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim