Birbirinden farklı kesim şekilleriyle Ariş Pırlanta sizin için en özel pırlantaları seçer. Adeta yıldızların ışıltısıyla bezenen tektaş yüzükler, baget yüzükler ve daha fazlasının bulunduğu koleksiyonlar her yaşa ve her tarza hitap ediyor. Göz kamaştıran modeller aşktan ilham aldı. Şimdiye kadar söylenmiş en unutulmaz “evet” yaklaşırken tatlı bir telaşa kapılmış olabilirsiniz. Bu telaşa eşlik edecek Ariş pırlanta mücevherler aşkınızı yansıtacak. İnsan hayatındaki en özel anlardan biri… Ömür boyu unutulmayacak büyülü bir gün. Gelinliğinizin zarafetine en çok yakışacak baget yüzük modelleri ile göz kamaştıracaksınız.

Bu benzersiz pırlanta yüzükler ifade ettiği özel anlamları ve Ariş pırlanta dokunuşlarıyla sevginizi sonsuza kadar yaşatıyor. Üstelik 0.30-0.90 ct arası pırlanta tektaş yüzük modellerinde büyük indirimler sizleri bekliyor. Aşk hikayenizin en zarif ve en şık tamamlayıcısına şimdi çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Sertifikalı pırlantalar, sigortalı kargo ve kolay iade/değişim avantajlarıyla sizlere benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. Her zaman müşterilerini odağına alan çalışma prensibiyle Ariş Pırlanta sektörde lider marka. Büyük bir heyecanla beklenen özel günlerinizi, zarafeti ve ışıltısıyla adeta masallar diyarından gelen mücevherlerle taçlandırın. Sezonun en şık parçaları mücevher tutkunlarını kendine hayran bırakıyor.

Her hafta yenilenen fırsatlar ve yepyeni koleksiyonlarla Ariş sizler için tasarlıyor. Sizi anlayan ve yenilikçi moda yaklaşımıyla bir lider olan Ariş Pırlanta en özel anlarınızda hep yanınızda. Kadınların gözdesi olmaya aday modellerle siz de içinizdeki tutkuyu yansıtın. Şık ve göz alıcı motiflere sahip koleksiyonları çok seveceksiniz. Doğadan ve kar tanelerinin göz kamaştırıcı parıltısından ilham alan pırlanta mücevherler her zaman son trendleri sunuyor. Yepyeni modellerle şıklığınızı tarzınıza yansıtın. Klasik ve geleneksel tarzdan ödün vermeyenler için de birbirinden güzel modellerin sunulduğu muhteşem koleksiyonları her kadının ilk tercihi olacak.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim