Seyrantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen Yenilenen Taksi Durakları Açılış Töreni’ne Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, STK temsilcileri, oda başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, taksi şoförleri ve Kağıthaneliler katıldı.

Yenilenen taksi duraklarının açılışlarına devam edeceklerini ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Şoförlerimiz önemli bir kamu hizmeti yapıyor. Komşularımızın çocuklarının, ailelerinin, büyüklerinin emanet edildiği taksi şoförlerimiz bulundukları bölgede 24 saat aktif bir şekilde hizmet veriyor. Kağıthane’mizi en iyi tanıyan ve gözlemleyen esnaflarımızdan olan taksi şoförlerimiz için taksi durağı yenileme çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür eden Kağıthane Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Akın Atlı, “Bugünkü açılışımız muhteşem. Yenilenen taksi durakları açılışlarımızdan 5’incisini gerçekleştiriyoruz. 25 tane taksi durağı yenileme çalışması projelendirildi ve her hafta inşallah açılışlarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Verdiği destekten dolayı bütün Kağıthaneliler adına Başkan Kılıç’a teşekkür eden Atlı, “Görüyorsunuz bugün kar kış var. Ancak Başkanımız Fazlı Kılıç kar kış demeden hizmete devam ediyor. Ben açılışı erteleyelim dedim. Ancak Sayın Başkanımız kar da yağsa açılış yapacağız dedi. Bu ödün vermeyen hizmet anlayışı Kağıthane’de insana verilen değerin bir göstergesidir. Gerçekten bizim taksi duraklarımız mahallelerde 2’inci karakol görevini üstleniyor. Bizler 24 saat burada yaşıyoruz. Evimizden çok durağımızda zaman geçiriyoruz. Eskiden mahalle bekçisi vardı. Bizler de bugün mahallelerin bekçisiyiz” şeklinde konuştu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür eden Durak Başkanı Eyüp Karaca, “Durağımızın yenilenmesinde emeği geçen Sayın Belediye Başkanımız Fazlı Kılıç’a teşekkür eder, emeklerinden dolayı saygılarımıza sunarız. İlçemiz yönetimine daha önce de başkanlarımız geldi ama hiç birisi bize ilgi göstermedi. Sayın Başkanım göreve başladıktan sonra sürekli bizim yanımızda oldu ve ihtiyaçlarımızı karşılamak için emek sarfetti” dedi.
Plaket ve çiçek takdimlerinin ardından yenilen Seyrantepe Taksi Durağı açılış töreni sona erdi.
 
Editör: TE Bilisim