KAĞITHANE BELEDİYESİ, 2011–2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI, ÇEVRE EĞİTİM SEMİNERLERİNİ BAŞLATTI


Kağıthane Belediyesi, geçmiş olduğumuz yıllardaki gibi, bu yılda İlçemizde bulunan tüm okullarda öğrencilere yönelik, “Tasarruf ve Geri Kazanım” seminerleri başlattı. Belediyemizin Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüğünce verilen eğitim,  Atatürk İlköğretim Okulu ve Rıfat Yalman İlköğretim Okuluyla start aldı.

İstanbul Times Haber Merkezi

17 Ekim Pazartesi günü, 2011–2012 Eğitim Öğretim Yılı Seminerleri, Seyrantepe Mahallesindeki Atatürk İlköğretim Okulu ve Sanayi Mahallesinde bulunan Rıfat Yalman İlköğretim Okulunun Konferans Salonlarında yapıldı. Uygar bir dünyayı oluşturacak olan geleceğin mimarları yavrularımızın, çevre bilincine erişmeleri için verilen eğitimde, konusunda uzman şahsiyetler bilgi aktarımında bulundu.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın da yer aldığı Eğitim programında, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır, Kemal Çavuş ve Mevlüt Öztekin, Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Okul Müdürleri, Yardımcıları, Öğretmenler ve öğrenciler de yer aldılar.

Kağıthane Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, geri kazanımı olan atıkların “Çöp” olmadığını, bunların geri dönüşümü sağlanarak, tekrar hayatımızda yer almasıyla ülke ekonomisine büyük bir katkı sağladığını dile getirdi. Plastik, cam, metal ve kâğıt ambalajların, ayrıştırılarak, büyük bir oranda ekonomiye kazandırılmasının yanında, çöp miktarının da önemli ölçüde aşağıya çekildiğini örnekler vererek anlatan Canan Atasoy,  Kağıthane Belediyesinin, bu konuda her türlü desteği okul ve öğrencilerimize vermekte olduğunu söyledi.

Kağıthane Belediye Başkanımız Sayın Fazlı Kılıç, İlçedeki gelişmelerden bahsederek, vermiş oldukları hizmetlerin yanında Eğitim Alanında da çok büyük çalışmalar yapıldığını dile getirdi. Çevre bilinciyle yetişecek yavrularımızın, İlçemize ve Ülkemize yapacakları katkıların örnek teşkil edeceğini söyleyen Fazlı Kılıç, eğitime katılan Öğrenci ve Öğretmenlere teşekkür etti.

Program sonunda eğitime katılan öğrencilere, armağan olarak hazırlanmış orijinal saatler takdim edildi.

Editör: TE Bilisim