Topbaş, "Bu su kesintilerini önlemek adına, inşallah jeneratörler kurarak artık İstanbul'da elektrikler kesilse bile su kesilmeyecek hale getireceğiz." dedi. 

Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Çırpıcı kent parkı, 2 yeni itfaiye binası ve 99 itfaiye aracının hizmete alım törenine katıldı. Açtıkları alanın 150 bin metrekare olduğunu ifade eden Topbaş, "Şehrin en kıymetli noktası. Başka türlü düşünseydik 'aman buralara binaları dikelim, şu kadar para toplarız' demedik. Milletimiz gelsin piknik yapsın eğlensin dedik. İnşallah devam gelecek. İkinci etabı da 230 bin metrekare olacak. Orasını da orman yapacağız. Belgrad Ormanlarına gidiliyor ya." ifadelerini kullandı. 

İstanbul genelindeki su kesintilerine de değinen Topbaş, "Cumhuriyet Halk Partili ilçe belediyelerinin olduğu yerlerdeki kesintilerde diyorlar ki, 'Burası CHP'li olduğu için suyu kesiyorlar. Allah'tan korkarız. Biz öyle şey yapar mıyız? Elektrik kesintileri sebebiyle su kesintisi oluyor. İSKİ genel müdürüyle görüştüm. Çok ciddi büyük ölçeklerde jeneratörler alacağız. İhalesine çıkıyoruz. Bu su kesintilerini önlemek adına, inşallah jeneratörler kurarak artık İstanbul'da elektrikler kesilse bile su kesilmeyecek hale getireceğiz. Biz de diyoruz ki inşallah kesilmeyecek hale getirelim. Suyumuz var. Barajlarımız yüzde 67. Yağışlı döneme girdik. Ama israf etmeyiniz." şeklinde konuştu. 

Topbaş, itfaiye binaları ve araçların açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesti. 
CİHAN 
Editör: TE Bilisim