Kadir Topbaş Gidiyor mu?

15 Temmuz 2016’da yapılan başarısız darbe girişiminde ABD de Başkanı olduğu UCL dünya belediyeler birliği toplantısında olduğu için darbeden 3 gün sonra İstanbul’a dönüş yaptığı ve damadının da FETÖ ile alakası olduğunu iddia edilen Kadir Topbaş için kulislerde sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa edeceği yerine de Göksel Gümüşdağ’ın meclis üyelerince seçileceği ifade ediliyor.

Topbaşın damadına baskın bir işaret mi ?

Bugün (18.08.2016) FETÖ örgütüne yönelik 100'den fazla adrese operasyon düzenlendi. Baskın yapılan isimler arasında İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı da bulunuyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

Bu durumunun Kadir Topbaş için bir işaret olabileceği Ak Parti teşkilatı içinde konuşulduğu ifade ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ'ye destek verir mahiyette sesiz kalan kim olursa olsun 17.25 Aralıktan sonra ciddi bir mücadeleye girişmeyen partililerden hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağı da ifade ediliyor..

FETÖ ile bağlantısı olan Bakkal, Lokanta ve Pastaneler bedel öderken neden Ak Parti içinde üst düzeyde görev yapan örgüt destekçileri bedel ödemiyor serzenişleri de her geçen gün kamuoyunda artıyor…

Gerek Ak Parti içinde gerekse de Ak Parti dışında bir çok kişi de bu örgütün palazlanmasına katkı veren kim varsa adil oranda bedelini ödemesi gerekir görüşü her yerde konuşuluyor.. Bu güne kadar bir çok yere dokunuldu ama henüz Ak Parti içinde ciddi bir çalışmanın olmadığı yüksek sesle ifade edilir oldu.

Topbaş sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa edecek yerine Göksel Gümüşdağ gelecek iddiası dillendiriliyor

Haber ihbar hattımıza gelen bir çok mail de takipçilerimiz Kadir Topbaş’ın İBB başkanlığını bırakabileceği ifade ediliyor. Nasıl bir gelişme yaşarız bilinmez ama damadına yapılan baskının bu işin işaret fişeği olabileceği söyleniyor.

www.istanbultimews.com.tr ve İstanbul Times Gazetesi bu işin peşini bırakmayacak kulis bilgilerini okurlarına aktarmaya devam edecek.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Bir sene önceden bugünü görmüşüz

18.08.2016’da yani hain darbe girişiminden tam 33 gün sonra Kadir Topbaş’ın 2019 seçimlerine kadar görevinin başında olamayacağını yazdık ve dediğimiz çıktı.

Kadir Topbaş Artık İBB ‘de Yok Sırada İlçe Belediye Başkanları var

Eylül Ayı İBB Meclisinde imar ile alakalı 5 dosyayı kabul etmeyip yeniden görüşülmek üzere meclise gönderen İBB Başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş ‘ın isteğini yapmayın Meclis üyelerine Topbaş’a rağmen 5 dosyayı aynen onaylayarak meclisten geçirdi.

İşte bu olay Kadir Topbaş ‘ın İstifa ettirdi

Borçlu bir belediye bırakmadım diyen Topbaş duygulu bir konuşma ile 3 dönemdir seçildiği İBB başkanlığından istifa etti. Bir süreden beri yetkileri kısıldı. FETÖ olayında yıprandı diyen bir çok kesim vardı.

Parti İstifaya zorladı

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile iyi bir hukuku olan Kadir Topbaş’ın görevden alınıp rencide edilmek yerine sen istifanı açıklaya hakkı tanındı.

Kadir Topbaş insanoğlu her şeyi af eder Adam yerine konulmamayı af etmez diyerek herkesi adam yerine koyduğunu söyledi.

Sırada ilçe belediye başkanları var iddiası gündemi meşgul ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MİT’i direk kendisine bağlamasının altında İstanbul’da bir çok ilçe belediye başkanı ile alakalı akla hayale gelmeyen iddiaların kolay sızmaması için işi sıkı tutman adına istihbaratı direk kendisine bağladığı ile alakalı bilgiler kulislerde dillendiriliyor.

Şehit olan, gazi olan Binlerce vatandaşımızın çektiği ızdırapların biraz hafiflemesi adına kim ne hak etmişse mutlaka bedelini ödemesi lazım.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim