Açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediye meclis üyeleri, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. ŞİT Marketleri işletme sahipleri Yılmaz Şen ve Şener ŞitYenikent Mahallesi Ozanlar Caddesinde 3’ncü şubelerini açmanın mutluluğunu dostları ile birlikte yaşadılar.

Toplam 350 m² alanı ve 15 personeli ile ŞİT Marketleri 3’ncü şubesi kaliteli ürünleri ve hesaplı fiyatları ile hipermarket alanında hedefini yüksek tutarak şubelerini çoğaltmayı planlıyor.
ŞİT Marketleri işletme sahiplerinden Yılmaz Şen, “ Bugün belediye başkanımız ve dostlarımız ile birlikte Esenyurt Ozanlar Caddesinde 3’ncü şubemizi hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Esenyurt Yenikent Mahallesi Ozanlar Caddesinde ŞİT Marketleri 3’ncü şubesinin açılış kurdelesini kesen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Bölgemize yeni bir işletme ve istihdam kapısı açmak yönetici olarak bizim için mutluluk vericidir. Bugün bu işletme vatandaşlarımıza hizmet ederek, aynı zamanda iş ve kazanç kapısı olacaktır. Türkiye’nin önde gelen yatırımcı firmaları Esenyurt ’un her alanda gelişimini görerek ilçeye yatırım yapmak üzere akın etmektedirler. ŞİT Marketleri 3’ncü şubesi bölgemize hayırlı olsun Allah bol kazanç versin” dedi.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, açılış kurdele kesimi ardından marketi gezerek çalışan personel ve alış veriş yapan vatandaşlar ile uzun süre sohbet etti.
 
Editör: TE Bilisim