Öğrenciler ve öğretmenlerle beraber…

Esenyurt Mevlana İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen kahvaltı programında öğrenciler ve öğretmenler ile buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi
Kadıoğlu, okul yönetimi, okul aile birliği ve öğrencilerin istek ve önerilerini dinledi. Başkan Kadıoğlu’nun bir sonraki durağı ise Örnek Mahallesinde bulunan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu oldu. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşen kermes etkinliğine katılan Başkan Kadıoğlu öğrencilere döner ısmarladı. Öğrenciler ile fotoğraf çektiren Başkan Kadıoğlu’nun son durağı Esenkent Atatürk Ortaokulunda gerçekleşen kermes etkinliği oldu. Kermesin açılışını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci öğrencilere başarı dileklerinde bulundular.
KADIOĞLU, “ EĞİTİM İÇİN ENGEL TANIMADAN ÇALIŞIYORUZ”
Kermes açılışında öğrencilere seslenen Başkan Kadıoğlu, “Geleceğimiz olan sizlerindaha iyi bir eğitim alabilmesi için aileniz, öğretmenleriniz ve bizler engel tanımadan çalışıyoruz. Esenyurt’taki eğitim gün geçtikçe daha iyi seviyelere çıkıyor.  Öğrencilerimizin ve çocuklarımızın yararlanabilmeleri için eğitimde, sporda, kültür ve sosyal alanda birçok projeyi hayata geçirdik ve bu hizmetlerimize devam edeceğiz”dedi.

Kermes alanında öğrenciler ile sohbet ettiler

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Atatürk Ortaokulunda açılışını gerçekleştirdikleri kermes alanını ve Esenkent Atatürk İlköğretim Okulu Kapalı Spor Tesisini dolaşarak öğrenciler ile sohbet ettiler.
    
Editör: TE Bilisim