Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret eden Yusuf Özvatan Ortaokulu öğrencilerinden Çetin Mutlu Önal başkanlık koltuğuna geçerek başkan yardımcıları ve birim müdürlerine talimatlar yağdırdı.

“Bu makamlarda bugün bizler yarın sizler olacaksınız”
Esenyurt Yusuf Özvatan Ortaokulu Müdürü Gülbey Algül, sınıf öğretmeni Hatice Acar ve 7’nci sınıf öğrencileri Çetin Mutlu Önal, Yelda Nur Enez, Şevval Çatalkaya, Sude Kılınç , Beyzanur Bekdemir ile birlikte Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyarete katıldı. Başkan Kadıoğlu kısa bir süreliğine 7’nci sınıf öğrencisi Çetin Mutlu Önal’a teslim ederek, “Belediye Başkanı olarak makamımda hiç oturmuyorum. Ama bugün size bırakıyorum. Bu makamlarda bugün bizler yarın sizler yer alacaksınız. Esenyurtlu vatandaşlarımız ve özellikle siz gençlerimiz için bugüne kadar iyi hizmetlerde bulunduk. Bundan sonrada daha güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız” dedi.
Minik Başkan, Kadıoğlu’nu kahvaltıya davet etti

7’nci sınıf öğrencisi minik belediye başkanı Çetin Mutlu Önal başkanlık koltuğunda yaşadığı heyecan ardından, Esenyurt ‘ta eğitime ve okullara verdiği hizmet ve desteklerden dolayı Başkan Kadıoğlu’na teşekkür etti. Minik başkan Önal, rahat tavırları ve başkan yardımcıları ile birim müdürlerine yaptığı konuşmalar ve talimatları ile katılımcıları tebessüm içinde şaşırttı. Önal, konuşmasında; eğitimde, sosyal, kültürel, park ve yeşil alanların, çevre güvenliğinin en üst seviyede olmasını istediğini söyledi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri minik başkan tarafından verilen talimatları not aldılar. Minik Başkan Çetin Mutlu Önal, özel kalem müdürüne ise programlar arasına kendi okullarına kahvaltıya katılmak üzere tarih ve saat yazdırmayı ihmal etmedi. Önal , “ Başkanım okulumuzda sizi kahvaltı programı ile ağırlamaktan son derece mutlu oluruz” dedi.
Yusuf Özvatan Ortaokulu öğrencilerinin Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na çiçek takdimi ardından, Başkan Kadıoğlu günün anısına öğrencilere birer tablet bilgisayar hediye etti.
 
Editör: TE Bilisim