Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ev sahipliğinde, çevre ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantı öncesi başkanlar, Esenyurt’u gezerek Başkan Kadıoğlu’nun, örnek olduğu projeleri yerinde gördüler.

İstanbul Times Haber Merkezi


Başkanlar Esenyurt’u gezdi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, toplantıya gelen misafir Belediye Başkanlarına, Türkiye’de değişimin ve yeniliğin adresi olan Esenyurt ’un örnek alınacak hizmet projelerini yerinde anlattı. Başkanların gezi güzergâhı, önceki hafta hizmete açılan Spor Parkı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Örnek Mahallesi Hz. İbrahim Camisi oldu.


Başkan Kadıoğlu “ Hizmet alınan merkez oldu”

Gezi programının ardından Başkan Necmi Kadıoğlu, misafir belediye başkanlarına Esenkent Hasbahçe Sosyal Tesislerinde akşam yemeği ikram etti. Yemekte Esenyurt ‘un artık değişimin yeni adresi olduğunu belirten Başkan Kadıoğlu “ Esenyurt projeleri ve yatırımları ile Türkiye’ye örnek olacak bir ilçe haline geldi. Yaptığımız hizmetlerle beraber Esenyurt birçok kesimin buluştuğu, kaynaştı ve huzurla hizmet alabileceği, sosyal projeleri yüksek seviyelerde olan bir merkez haline geldi. Esenyurt ‘un ilerlemesi ve vatandaşlarımızın daha iyi bir hizmet alabilmesi için, eğitim, sağlık, yeşil alan sosyal ve kültürel tüm projeleri planlayarak hayata geçiriyoruz ”dedi.

Misafir Belediye Başkanları, Başkan Kadıoğlu’nun yaptığı projelerin Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek Esenyurt ‘un bu kadar kısa sürede İstanbul’un merkezlerinden biri haline getirdiği için Başkan Kadıoğlu’nu tebrik ettiler.

Esenyurt’taki toplantıya; Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay katıldı.
Esenyurt ’ta gerçekleşen 2013 Eylül ayı programı başkanların yaptığı iletişim toplantısı ile sona erdi.
Editör: TE Bilisim