Konuk belediye başkanlar ev sahibi Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile birlikte hizmete açılmış projeleri ve inşaası devam eden Esenyurt Belediyesi hizmet projelerini gezdiler. Başkanların gezi turu, Abdullah Gül Parkı İnşaatı, İstiklal Mahallesi Kapalı Pazar ve Cami Alanı, Gaziler Parkı, Şehitler Parkı, İncirtepe Stadı ve Recep Tayyib Erdoğan Parkı’nda son buldu.

İstanbul Times Haber Merkezi

Gezi turunun ardından Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu misafir belediye başkanlarına akşam yemeği ikram etti. Yemekte Esenyurt’un dünden, bugüne gelişiminin anlatıldığı sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Kadıoğlu “Yaptığımız her projede vatandaşın rahatı, huzuru ve güvenilir bir şekilde hizmet alacağı sosyal projelerdir. Esenyurt’ta eğitim, sağlık, yeşil alan sosyal ve kültürel tüm projeleri planlayarak hayata geçiriyoruz” dedi.
 
Misafir Belediye Başkanları, Başkan Kadıoğlu’nun yaptığı her projenin çok geniş kapsamlı ve büyük projeler olduğunu ifade ederek kısa sürede Esenyurt’u İstanbul’un önemli ilçeleri haline getirdiği için teşekkür ettiler.
 
Esenyurt’taki toplantıya; Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı,  Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Güngören Belediye Başkanı, Şakir Yücel Karaman ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay katıldı.
Editör: TE Bilisim