Esenler Belediyesi'nin ilçedeki kadın istihdamını artırmaya yönelik İstanbul Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürüttüğü “İstanbul Kadın İstihdam ve Girişimcilik Merkezi Projesi” ile kadınların, işgücüne katılımları sağlanıyor.

150  KADINA İŞ KAPISI

Proje kapsamında iştirakçi firmalardan Turkcell Çağrı Merkezi'nde, evlerinden çalışmak üzere 150 Esenlerli kadın istihdam edilecek. Kadınlar, evlerine kurulacak sistemle bir odalarını sessiz bir ofis hâline getirecekler ve kendi vardiyaları içerisinde gelen çağrıları cevaplayıp yönlendirecekler. "Evden Çağrı Hizmeti" ile boş vakitlerini değerlendirecek olan kadınlar, aile bütçelerine de katkı sağlayacaklar.

SON BAŞVURU: 31 ARALIK

"Evden Çağrı Hizmeti" için iş başvuruları 31 Aralık Perşembe gününe kadar alınacak. Başvuran kadınların; en az lise mezunu, telefonda etkili iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, problem çözme becerisi gelişmiş niteliklerde olmaları gerekiyor.

MAYIS'TA İŞBAŞI

Başvuruların sonunda işe başlaması için uygun bulunan kadınlar önce Turkcell yetkilileri tarafından verilecek 1 aylık eğitimden geçecekler. Ardından da Esenler Belediyesi'nin vereceği, devam zorunluluğu bulunan mesleki eğitimlerden ve kişisel gelişim programlarından geçecekler. Turkcell yetkilileri ile yapacakları mülakatın ardından işe alım kriterlerine uygun görülmeleri halinde 2016 yılının Mayıs ayında asgari ücretle işe başlayacaklar.

BAŞVURULAR ESKAM'A

Kadınlar, Üçyüzlü'deki Sosyal Hizmetler Binası içinde yer alan Esenler Belediyesi Kariyer Merkezi'ne (ESKAM) başvuruda bulunabilirler. Başvurularla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (212) 440 09 45 - 562 17 40 ve 444 00 73 (Dahili 7332) numaralı telefonları arayabilirler.
2 Ek 
Editör: TE Bilisim