Kadıköylülerin düşünsel-sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak farklı ilgi alanlarına yönelik düzenlenen 20 ayrı atölye 19 Ekim’de başlıyor.
Kadıköylülerin usta eğitmenlerle ücretsiz olarak buluşma fırsatı bulacağı atölyeler haftada 3 saat olmak üzere toplam 48 saat sürecek.
Kadıköy Belediyesi Akademi tarafından tasarlanan yaşam boyu öğrenme programı kapsamında açılan atölyeler, güncel sanatsal ve kültürel çalışmaların yanı sıra bir çok aktiviteyi de içinde barındırıyor.
Barış Manço Kültür Merkezi’nde hayata geçirilecek ve aralarında Şair Haydar Ergülen, Fotoğrafçı Kemal Arslan, ritim ustası Nail Aksoy’un da eğitmen olarak bulunduğu 10 yaşam atölyesi doğrudan 18-30 yaş grubu gençlere ayrıldı. Farklı ilgi ve meraklarda olan gençler yaşam atölyelerinde verimli zaman geçirecek. Görsel sanatlar, sahne sanatları ve dans gibi güncel sanatsal alanlardan seçilen atölyeler, etkileşimli ve keyifli öğrenme yaklaşımıyla katılımcılarıyla buluşacak.
Kozyatağı Kültür Merkezi’nde hayata geçen 10 yaşam atölyesi ise her yaştan yurttaşın katılımına açık. Danstan dijital fotoğrafçılığa, obje tasarımından kişisel etkili iletişime değin farklı alanlarda birbirinden yenilikçi atölyelerden oluşan yaşam atölyeleri Kadıköylülerin yaşam okulları olacak.

Gündüz Atölyeleri (Kozyatağı Kültür Merkezi)
Hafta içi ve Cumartesi günleri saat: (11:00-17:00)
· Bedensel Keşifle Dans

· Dijital Fotoğrafçılık

· Kişisel Etkili İletişim

· Moda ve Kültür

· ObjeTasarım

· Sağlıklı Beslenme ve DengeliYaşam

· Sosyal Medya ve İnternet Güvenliği

· Temel Afet Bilinci

· Temel İşaret Dili

· Yazın




Genç Atölyeleri (Barış Manço Kültür Merkezi)
Hafta içi ve Cumartesi günleri saat (19:00-22.00)
· Dijital Genç Fotoğraf

· Film Okuma ve Eleştiri

· Film Yapımı

· Latin Dansları

· Oyunculuk

· OyunYazarlığı

· Ritim

· Senaryo yazarlığı

· Şiir ve Hayat

· Tiyatro Tarihi ve Düşüncesi

 
Editör: TE Bilisim