KABAN’A İKİTELLİ ESNAFINDAN TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaban, ilçedeki ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Kaban, ziyaretleri esnasında vatandaşların sorunlarını da not alıyor.

ISTANBUL- Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaban, ziyaretleri çerçevesinde İkitelli OSB Aymakoop Yönetimini ziyaret etti. Büyük bir ilgi ile karşılanan Kaban, burada esnafın ve yöneticilerin sorunlarını dinleyerek, çözümü için istişarede bulundu.

İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Kaban, ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, “Ben bir sanayici ve işletmeci olduğum için sizin sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Başakşehir’in bir organize sanayi bölgesine sahip olmasına karşın işsizlik ve ulaşım sorunu gözler önünde. Biz bu sorun için ciddi ve önemli bir proje hazırladık. Ekibimizdeki arkadaşlarımız bu proje üzerinde çalışıyor. Amacım Başakşehir halkına ve esnafına hizmettir” dedi.

DÜRÜST BİR BAŞKAN ADAYI

Ziyaret çerçevesinde bulunan vatandaşlar, Kaban’ı işadamı ve hayırseverliği ile birlikte dürüstlüğü ile tanıdıklarını ve sonuna kadar kendisine destek olacaklarını kaydettiler. Kısa süreli sohbetten sonra, Kaban, projeleri arasında yer alan servis taşımacılığı projesi ile ilgili  yöneticilere bilgi aktardı.

 

 

Editör: TE Bilisim