KABAN BASIN İLE BİRAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaban, basın mensupları ile biraraya geldi.  

ISTANBUL TIMES/HABER MERKEZİ 

Cumhuriyet Halk Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaban, basın mensupları ile biraraya geldi. Başakşehir Dilek Restuarantta basın mensupları ile biraraya gelen Kaban, projeleri ile ilgili bilgi verdi. Kaban basın mensupları ile birlikte Başakşehirde faaliyet gösteren sivil toplum kuuruşlrı temsilcileri ile birlkte kahvaltılı bir basın toplantısı yaptı. 

BAŞAŞKŞEHİRDE CHP OLARAK BİRİNCİ PARTİYİZ 

Düzenlenen toplantıda Kaban, basın mensuplarına projelerini anlattıktan sonra kısa bir açıklamada bulundu. Kaban, “CHP BAHEÇEŞİR’de bir marka olmuş,BAŞAKŞEHİR'in dğer bölümlerinde de yıldızı parlayan en önemli parti konumuna yükselmiştir.AKP.liler bizim için öbür dünya önemli diyorlar ama  210 bin nüfusu olan ilçemizin kendisine ait bir mezarlığı bile yoktur. Halk bizi tercih ediyor. Bizi bağrına basıyor. Gerçekten bu bizim seçimi alacağımızın göstergesi. Burada CHP birinci parti, Saadet Partisi ikinci parti, ve AK Parti ve MHP ise üçüncü ve dördüncülüğü payalaşacağını söyledi.Kamuoyu araştırması bunu gösteriyor” dedi.

Kaban Hayatımda Yenilgi Olmamıştır

 CHP başakşehir bedliye başkan adayı sanayici işadamı mehmet kaban yıllar iş aleminin çindeyim daime ileriye doğru hareket etmişimdir.Siyasettede bu böyle olacaktır dedi.

Editör: TE Bilisim