Üç başkan aynı yönetimde el ele çalışıyor 

Daha önce üç dönem vakfın başkanlığını yapan İşadamı Vedat Toy ve iki dönem başkanlık yapan M.Zeki Baykal’da Adnan Başdemir’in listesinde yer aldılar.

Toy  ve Baykal bu dönem dinlenmek istedikleri halde genel  kurul üyeleri vakıf için bir çok fedakarlık yapan iki eski başkanın tecrübelerine vakfın ihtiyacı olduğu gerekçesi ile bu dönem de yönetimde yer amaları gerektiğini söylemeleri karşısında direnemeyen Vedat Toy ve M.Zeki Baykal yeni yönetimde yer aldılar.

 

Başdemir İzollu vakfı güzel işler yapıyor dedi

 

İstanbul Times Gazetesi İzollu vakfının yeni seçilen yönetim kurulunun ilk toplantısını sizler için baştan sona kadar takip etti.

 

Vakfın yeni başkanı İşadamı Adnan Başdemir kurulduğumuz günden bu yana en az 1000 tane bursiyerimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

 

Başkan Başdemir İzollu vakfı kurulduğu günden beri kendisine peygamber efendimizin şu hadis-i şerifini şiar edindi ”İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Bunun gereği olarak da Malatya’nın ilçeleri içinde eğitim seviyesi düşük olan İzollu’da bugün vakfımızın verdiği bursalar ile okuyan nice başarılı ve zeki öğrencimiz bugün ülkenin en iyi yerlerinde mesleklerini icra etmeleri beni mutlu ediyor.

 

Geçen sene vakıf yönetimindeki arkadaşlarımız 300’e yakın İzollu’lu öğrenciye burs vermişler.Bu kadar bursu bırakın ilçe vakıflarını il vakıfları bile yapamıyorken vakfımızın bu işin altında 16 yıldır kalkıyor olması bizlere destek veren burs verenlerimiz sayesindedir.Burada vakfımızı maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz dedi.

 

Ustalık döneminde güzel işler hedefleniyor ?

 

Vakıf yöneticilerinden alınan bilgiye göre bu dönemde Burs işinde hiçbir aksaklık ve eksiklik olmayacağı gibi bir çok yeni projede hedefler için alındığı bilgisi alındı.Ana başlıklar hakinde yeni dönemde üzerinde çalışılacak olan işlerde şu şekilde sıralandı “ İstanbul’da yaşayan ve vakfı henüz bilmeyen hemşehrileri vakfa getirmek adına değişik çalışmaların yapılması, İnternet sitesi üzerinde etkin bir haber çalışmasının yapılması,Basın yayın organları kanalı ile hayır sahiplerinin menkul ve gayrimenkullerini vakfa bağışlamaları konusunda ciddi bir tanıtım çalışması yapılacak,1995 yılından bu yana mezun edilen öğrencilerin potansiyelinden yaralanmak adına kim nerede ne yapıyor ile alakalı tespit çalışması yapılacak,köylülerimizin İstanbul’da kurdukları hemşehri derneklerinin verimli ve aktif çalışabilmesi adına eğitim ve bilinçlenme çalışmalarına ağırlık verileceği, yoğun işleri olan yönetim kurulu üyelerinin yapmaya fırsat bulamadığı bir çok çalışmanın İzollu ve izolluları yakından tanıyan bir vakıf müdürü tarafından yapılmasının vakfa ivme kazandıracağı ifade ediliyor.

Ustalık döneminin İzollulara hayırlı olmasını dileriz.

  

Vakfın yeni yönetim kurulu üyeleri

 

Adnan Başdemir,Mehmet Çetinkaya,M.Zeki Baykal,Vedat Toy, Dr.Kadir Keklik, Nusret Mum,Coşkun Alay,Nail Karadağ,Ahmet Ayhan,

 

 

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

 

Editör: TE Bilisim