Okmeydanı'nda izinsiz gösteri yapmak isteyen bir grup polisle çatıştı. Caddelere barikatlar kurup, barikatları ateşe veren grup, park halindeki araçlara da zarar verdi. Taş ve molotof kokteylleri ile saldıran gruba, polis biber gazı sıkarak müdahale etti. Müdahale sonrası cadde ve sokaklar savaş alanına döndü.

Okmeydanı'nda gösteri yapan grubun molotof kokteyli hazırladığını gören polis gruba müdahale etmek istedi. Bunun üzerine arar sokaklarda yürüyüşe geçen grup, Fatih Sultan Caddesi'ne çöp konteynerleri ile barikat kurup, barikatı ateşe verdi. Çevredeki araçlara da zarar veren gruba polis biber gazı ile karşılık verdi.

Polise taş ve molotof kokteyli atarak mukavemet gösteren grup, müdahale üzerine ara sokaklara dağıldı. Bu sırada bir polis memuru başından yaralandı.

Grubu uzaklaştırmaya çalışan bir panzer göstericilerin arasında kalınca yoğun şekilde taşlı saldırıya uğradı. Panzer manevra yapmak isterken bir dükkânın içine girdi. Yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından grup dağıldı. Cadde ve sokaklar ise savaş alanına döndü.

Polis 3'ü kadın 4 kişiyi gözaltına aldı.

Editör: TE Bilisim