. Üçüncülük-Dördüncülük ve final maçının oynandığı Esenyurt Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda, Esenkent Mahallesi Okyanus Koleji 3. Oldu. Final maçında ise İETT Esenyurt takımı ilk seti almasına rağmen Esenyurt İtfaiye takımına 3-1’lik setlerle maçı kaybetti.

Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar arası Voleybol Turnuvasının şampiyonu olan Esenyurt İtfaiye takımının kupası Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş tarafından takdim edildi.

Voleybol Turnuvasında Esenyurt Belediyesi tarafından Şampiyon olan takıma 5 bin TL, İkinci takıma 3 bin TL, Üçüncü takıma ise 2 bin TL para ödülü verildi.

Şampiyon olan takımı tebrik eden Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş sözlerine şöyle devam etti; “ Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu spora ve sporcuya her zaman destek olmuştur.

Esenyurt Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik her branşta spor çalışmalarımız tesislerimizde artarak devam edecektir. Amacımız sporu aşılamak, sevdirmek ve ilçemizde topluma faydalı nesiller yetiştirmektir” dedi.
 
Editör: TE Bilisim