Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun savcılık sorgusu sona erdi. Tarkan'ın uyuşturucu kullandığını kabul ettiği ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Savcının ünlü sanatçıya uyuşturucu madde içip içmediği sorduğu Tarkan'ın uyuşturucu madde kullandığını belirterek, 'Pişmanım' dediği ifade edildi. Tarkan'ın savcının, "Arkadaşlarına uyuşturucu temin ettin mi" sorusuna ise "Temin etmedim" yanıtını verdiği öğrenildi. Tarkan'ın savcıya 45 dakika ifade verdiği belirtildi.

Uyuşturucu operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen Tarkan'ın savcılık sorgusu sürerken, bir grup hayranı sanatçıya destek için dışarıda toplandı.

Genç kızlar, Tarkan'ın serbest bırakılacağına inandıklarını belirterek, "Tarkan bizim için bir idol. Bu olay, bizim Tarkan'a olan sevgimizi asla azaltmadı. Çıkışını bekliyoruz. Eminiz ki serbest kalacak" diye konuştu. Hayranları, Tarkan'ın "Sabret" isimli şarkısının sözlerini söyleyerek, ünlü sanatçıya destek verdi.

Öte yandan, Tarkan'ın yıllardır birlikte çalıştığı şoförü, iddiaların sorulması üzerine, "Öyle bir şey yok. İnanmıyorum" dedi

Editör: TE Bilisim