İstanbul Times Haber Merkezi  

Bunun ilk örneğini “İstanbul Altı Nokta Körler Derneğine” İstasyon meydanını tahsis ederek stand açıp derneğe gelir temin etmelerine imkan tanıyarak ihtiyaç sahiplerine balık yerine olta verip sürekli balık tutmalarının önünü açarak sosyal belediyecilikte güzel bir başlangıç yapması halk tarafından çok olumlu karşılandı.                   

İşte Sosyal Belediyecilik   

1999 yılından beri halkın desteğini alarak belediye başkanı seçilen Murat Aydın bugüne kadar birbirinden ilginç yenilikler başlatarak birçok belediye’ye örnek olacak uygulamalar yapması ile tanınıyor.

En son yapılan çalışma ise İstanbul Altı Nokta Körler Derneğine ilçenin en işlek yeri olan İstasyon meydanını tahsis ederek stand açmalarını sağlayarak derneğe gelir temin etmelerine destek olması halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor. 

İsmini açıklamak istemeyen bir vatandaş Murat Aydın’a oy veremdim ama belediye’nin kasasında kuruş para çıkamadan belli bir süre için yer tahsis ederek ihtiyaç sahibi olan İstanbul Altı Nokta Körler Derneğine katkı yapması alkışlanması gereken bir davranış olduğuna inanıyorum dedi.   

Ayşe Akdoğan adındaki bir bayan da bu tür yer tahsislerinin Zeytinburnu için çalışan yararlı dernek,vakıf  ve platformlara da yapılması çok güzel olur diyerek başkan Aydın’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim