Levent’te bir çöp konteynerinde başı kesilmiş halde bulanan 17 yaşındaki Münevver Karabulut’un katil zanlısı olan sevgilisi Cem Garipoğlu’na cep telefonundan gönderdiği son mesajında “Sana evet dediğime hiç pişman olmadım canım, olmak da istemiyorum” diye yazdığı ortaya çıktı. Garipoğlu’nun tüm cep telefonu mesajlarını tarih sırasına göre bilgisarayına kaydetmesi de dikkat çekti.

MSN’de bazı günler saatlerce konuşan, gün içerisinde ise telefon görüşmeleri dışında birbirlerine sayısız SMS attıkları tespit edilen Münevver Karabulut ve Cem Garipoğlu’na ait kısa mesaj ve Facebook kayıtları ortaya çıktı. Garipoğlu’nun kendisine ait laptopa Münevver’in telefonundan gönderilen tüm kısa mesajları aktardığı ve tarih sırasına göre kaydettiği belirlendi. Garipoğlu’nun “Zeytinburnu S...” adını verdiği bir klasörün içinde sakladığı Karabulut’un telefonundan gönderilen 1043 adet kısa mesajı ne amaçla sakladığı anlaşılamadı. Kayıtlara göre, Karabulut, Cem Garipoğlu’na gönderdiği ilk SMS’te “Nasılsın Cem iyi misin? Dün gece rüyamda gördüm de seni merak ettim”, son mesajında ise “Sana evet dediğime hiç pişman olmadım canım, olmak da istemiyorum” diye yazdı.

Reis denmesini istiyor
İki genç birbirlerine “hanfendi” ve “beyfendi” ile “reis” ve “reis hanım” diye hitap ediyor. Karabulut, ilişkilerinin başında kendisine “reis” diye hitap edilmesini isteyen Garipoğlu’na şaşırıyor ve bu talebe “Reis lafı Kurtlar Vadisi tarzında oldu da, şaşırdım birden” diye MSN mesajı yazıyor.
Karabulut kendisine “Minnoş” diyen Garipoğlu’na “Ya ne minnoşu, kedi ismi gibi” diyerek tepki gösteriyor.

SMS mesajlarından Garipoğlu’nun abisinin rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılması nedeniyle bir süre Moskava’ya gittiği, oradan yazdığı mesajlarda bu duruma çok üzüldüğü ve ayrıntıları açıklamadığı öğrenildi. Münevver’in Cem’e gönderdiği diğer bazı kısa mesajlar şöyle:
- (...) ilk ve sonum ol istiyorum.
- Öldürmeyen güçlü kılar insanı.
- Çok çok kötü diyorsun ne kadar kötü bir şey olursa olsun sonuçta ölüm dışında hayatta her şeyin bir çözümü, bir çıkış yolu vardır. Her konuda güçlüyüm, kendine güveniyorum.
- Kırmak ya da kırılmak istemiyorum.

Münevver’in facebook’u hâlâ aktif
Münevver’in Facebook’taki adresi ise halen aktif. Profil fotoğrafları olarak da Garipoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafı yer alan Münevver’in sayfasında 395 kişi “arkadaşı” olarak kayıtlı. Fotoğraf çektirmeyi çok sevdiği görülen Münevver’in oluşturduğu üç ayrı albümde 100’ü aşkın fotoğrafı bulunuyor. Daha önce gün ışığına çıkmamış bu fotoğraflarda Garipoğlu ile pozları da mevcut.

Son mesaj ‘canım’
Facebook aracılığıyla Garipoğlu’nun Münevver’e gönderdiği son mesajda ise sadece “canım” yazıyor. Münevver’in Facebook kayıtlarına göre, çift arasında geçen bazı diyaloglar şöyle:

Münevver: “Keyfin yerindedir umarım, yokluğunu hissediyorum. Bilmiyorum inanmasan da söylemek geldi içimden seni kırmak, üzmek, kızdırmak asla istemem hep söylüyorum zaten, eğer istemeden de olsa kırdıysam da özür dilerim canım. Müsait olunca ararsan sevinirim canım.”

Cem: “Sen hiç merak etme sen beni hiç kırmadın ve üzmedin, çok iyi bir insansın bana göre. Bunu biliyorsun zaten bana inanmasan da diyorsun da ben sana neden inanmayayım, hangi konuda inanmayayım? Sonuçta bana daha önce hiç yalan söylemedin. Veya ben böyle biliyorum. Çok iyi birisin. Senin yokluğunu ben de hissediyorum. Merak etme her şey karşılıklı”

Münevver: “Tabii ki de hiçbir konuda yalan söylemedim. Hayatta en çok karşı olduğum şey yalan. Hem böyle deyip de üstüne yalan söylemek tutarsızlık olur sanırım. Kendini üzme, çünkü sen üzülünce ben üzülüyorum.”
Editör: TE Bilisim