Şirinevler'de evlerinin balkonunda otururken gökyüzünde parlak ve hareketli bir cisim gören ve şaşkınlık içinde gördükleri cismi bir 'Ufo'ya benzeten aile üyeleri cismi görüntüleyerek daha yakından incelemek isteyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

İstanbul'un Şirinevler semtinde yaşanan ilginç olay dün gece 00.30 sıralarında meydana geldi. Aile üyeleri, evlerinin balkonunda otururken gökyüzünde parlak ve hareketli bir cisim fark etti. Sürekli ve sağlı sollu hareket eden cismin ne olduğunu anlamaya çalışan ve aralarında cismi tanımlamaya çalışan aile üyeleri, cismin bir ufo olabileceği ihtimali üzerinde durdu.

Evin 17 yaşındaki oğlu Necip Özkan, el kamerasını alarak cismi görüntülemeyi ve daha yakından izlemeyi denedi. Tripodunu kurarak kamerasıyla gökyüzündeki parlak ve hareketli cismi görüntüleyen Necip, görüntüyü tekrar izlediğinde tripodla çekilen görüntüde de cismin sürekli hareket ettiğini tespit etti. Çektiği görüntüleri aile üyelerine de izleten ve bunun bir ufo olabileceği ihtimali üzerinde duran Necip, zaman zaman ülkemizde de görüldüğü iddia edilen ufolardan birinin de İstanbul semalarına uğramış olabileceğini düşünüyor.

Görüntüleri çekerken ve izlerken heyecanlandığını belirten Necip Özkan, cismi ilk gördüklerinde bir anlam veremediklerini ve tanımlayamadıklarını ama daha sonra cismin alışıldık ve bildik bir madde olmadığının farkına vardıklarını belirtti. Özkan'ın tripodunu kurarak kendi kamerasıyla çektiği görüntülerde gökyüzündeki parlak cismin sağlı sollu sürekli hareket ettiği ve parlaklığının alabildiğine yayıldığı görülüyor.

Editör: TE Bilisim