Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzeybatı kesimleri Balkanlar üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine girdi. Meteoroloji İstanbullular'ı sağanak yağış ve sel tehlikesine karşı uyardı.

Kuzeybatı kesimler ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Amasya, Çorum, Artvin ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, öğle saatlerinde Trakya, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Çanakkale, Çankırı ile İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerinde, akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın kuzey ve doğusu, Bolu, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bartın ile Ankara'nın Beypazarı, Nallıhan, Çamlıdere, Kızılcahamam ve Güdül ilçelerinde kuvvetli, gece saatlerinde İstanbul il genelinde aşırı olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA SAĞANAK UYARISI!

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi'ne yönelik sağanak yağmur uyarısında bulundu.

Çağlar, saat 14.00'de yapacağı açıklamada, 24 saat içinde beklenen yağış miktarı hakkında bilgi vererek, özellikle İstanbulluları uyaracak. 24 saat içinde İstanbul ve Marmara Bölgesi'ne 150 kg ve üzeri yağış bekleniyor.
Editör: TE Bilisim